Het familiehotel Palm Beach ligt aan de noordkust van Kreta in het unieke stadje Rethymno, direct aan het strand met een geweldig uitzicht op de eindeloze Kretenzische Zee, de charmante oude stad en het indrukwekkende Fortezza fort.
Een plek waar je zeker weer naar terug wilt komen.

Lieu:

Palm Beach ligt direct aan het eindeloze, goudkleurige zandstrand van Rethymno, op loopafstand van het centrum van de oude stad. Op het strand van het hotel vind je ligbedden, parasols en watersportmogelijkheden. Hier kan je genieten van verfrissende drankjes en snacks.

In de buurt van het hotel vind je supermarkten, souvenirwinkels, cafés, restaurants, een kerk, apotheek, bank en pinautomaat.

Facilités:

Gratis wifi in alle openbare ruimtes van het hotel en in de gastenkamers, 24/7 receptie, snelle in- en uitcheckservice, meertalig personeel, conciërgeservices & whatsapp conciërge, stadsplattegronden, restaurantreservering, wekdienst, post-, post- en koeriersservice, printen en kopiëren, tablet of laptop beschikbaar voor gasten (op aanvraag), cadeau- en bloemenbezorging, portierservice, bagageopslag, roomservice beschikbaar voor 12 uur, arts – extra kosten kunnen van toepassing zijn afhankelijk van de reisverzekering van de gast – doktersafspraak, dagelijkse schoonmaakservice, wasserij / stomerij / strijkservice (op aanvraag met toeslag), strandhanddoeken (gratis, wissel op aanvraag), luchthaventransferservice (op aanvraag met toeslag), taxiservice, alle grote creditcards worden geaccepteerd / pinautomaat op 500 m / dichtstbijzijnde bank op 500 m, huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

Hébergement :

Accommodatie met privébalkon met uitzicht op zee of de tuin. smaakvol ingericht met lichte houten meubels en zachte kleuren. De kamers van Palm Beach zijn voorzien van alle moderne gemakken.
Moderne kamers met individueel regelbare airconditioning / verwarming, wifi-internettoegang, Coco-Mat natuurlijke matrassen & kussens, lcd-tv met satellietkanalen, dagelijkse schoonmaakservice.

Types de chambres:

  • Standaardkamer, tuinzicht: 2 personen
  • Superior kamer, tuinzicht: 2-3 personen
  • Superior kamer, zeezicht: 2-3 personen
  • Superior driepersoonskamer, zeezicht: 3 personen
  • Ocean suite: 3 personen

Repas:
Chambre avec petit-déjeuner.

Vous souhaitez également en savoir plus sur une expérience de voyage inoubliable ? Notre équipe se fera un plaisir de vous aider !